Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 2 juni 2024

Hygge

Av Stamp-E - Söndag 2 juni 00:52



Wow vilken film. En riktig käft-pung-och magsmäll på en gång. (lägg till valfritt kön och kroppsdel om ni inte passar in i de jag skrev). Samma känsla som i Requiem for a dream eller Klassträffen (eller heter den återträffen? ni som vet ni vet) 


Filmen handlar om familj och vänner som ska ha Hygge, det är ett danskt uttryck för typ "ha mys tillsammans" och är egentligen inte översättningsbart, ungefär som ordet lagom. 


Denna filmen visar verkligen varför jag håller min vänskapskrets så otroligt otroligt snäv och varför jag inte ens än har lyckats fylla min 100-lista (och om ni undrar, så ska jag säga kort att jag har en lista på de 100 människor som jag skulle kunna tänka mig att behålla på jorden när all annan befolkning bara får dö omedelbart MIsantrop for life), den visar varför det gamla värdelösa uttrycket "blod är tjockare än vatten" verkligen INTE stämmer (för det gör det inte, fall inte för det, det gör det inte) 


Människan är generellt sett ett jävla äckligt as (nej jag är inte cynisk eller bitter utan snarare väldigt upplyst och öppen för vad som sker och hur människor är) men som misantrop så har jag lärt mig att jag ändå kan socialisera och ta mig igenom livet trots detta då jag inte har så mycket att välja på och jag behöver inte vara i konflikt hela tiden utan man får se saker för vad de är, eller människorna för vad de är, spelpjäser i vardagen. 


Men i den inre kretsen, den ska du hålla så ren du kan, du ska aldrig känna att din själ får lida eller att din energi snos av de elementen som du inte ska ha på din 100-lista. 

Haha men nu snurrade vi iväg från filmens recension, men o andra sidan, en film som väcker starka känslor är alltid ALLTID ett bra betyg på en film, det är så man vet att den var bra, den väckte känslor och tankar som dessutom är väldigt starka för en.


Ähh ni får bara se den helt enkelt. Det enda som är lite negativt är att de redan från början är lite väl hostila men o andra sidan så är det samtidigt med meningen, det är för att visa att vi trots hostiliteten ändå tvingar oss igenom sociala aktiviteter med människor vi inte ens skulle tycka vara värda att få lov att leva för de bidrar inte med något gott på den här planeten så som du ser det (och du ska aldrig någonsin glömma att det är du som är gud i ditt liv, du ska aldrig behöva förklara dig eller stå till svars för grejer i ditt liv, passar inte galoscherna så fuck off liksom) 


haha jaja man skulle kunna tro att man var toppad eller kickad när man skriver detta men jag känner mig snarare väldigt extremt i kontakt med mig själv och det känns bra. Jag känner evolveringen till Stamp-E 4.0 börjar gå i fas och det känns väldigt bra. 


Glöm inte att människor ska förtjäna att få lov att vara på din lista, det är ingen självklarhet, det är alldeles för mycket människor som tror att de har rätt till ditten och datten, de kan bara kamma saj :D 


Så detta var alltså min recension av Hygge. 


saar vi

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:05

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 23:25

  hehe ändå nice rulle, fler än en gång så stod jag upp och hoppade och skrek och jag vet inte hur många gånger som jag satt och slog med nävarna i soffan...   Ja men en helt ok snöig rulle faktiskt... om folk som blir kidnappade och inlåsta...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 00:38

  alltså haha vilken helt freaking underbar film, Ryan Reynolds är så galet galet bra i denna, nästan i stil med Deadpool, och hela rullen är så freaking ball, som en blandning av Lego, Tron och ja gudarna mer men massa bra grejer i alla fall ha...

Av Stamp-E - Söndag 16 juni 22:34

    vi har precis nu sett Megamind 2.... och tja.. de skulle hållt sig till ettan.. detta var verkligen något man pressat fram för att tjäna några kronor... jag säger inget mer...  ...

Av Stamp-E - Söndag 16 juni 21:45

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards